Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Casa de Asigurări – Servicii Sens Medica

Casa de Asigurări – servicii Sens Medica decontate

Sens Medica, oferă CONSULTAŢII GRATUITE prin programul naţional derulat pe baza contractului încheiat cu Casa de Asigurări, pentru specialităţile:

Diabet zaharat şi boli metabolice

Endocrinologie

Ce documente sunt necesare pentru luare în evidență?

Consultațiile gratuite se desfășoară pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau de la un alt specialist aflat în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Pentru consultație este nevoie de:

  • bilet de trimitere către medicul specialist
  • cardul de sănătate sau adeverința înlocuitoare de card
  • buletin sau carte de identitate
  • dovada de asigurat (cupon de pensie, adeverință de serviciu, adeverință de co-asigurat, șomaj, dovada plății directe etc.)

Cum se desfășoară consultația?

La prima întâlnire este foarte util să aduceți documente medicale relevante (scrisori medicale, buletine de analize) cât mai recente. Va avea loc o discuție completă pentru semnele, simptomele, tratamentele pe care pacientul le are. Aceste lucruri ajută medicul să se orienteze legat de patologia fiecărui pacient.

Programari:

Se pot face telefonic numărul de telefon 0771-123-321, direct la cabinet pe str. Agricultorilor nr 1, ansamblul Flora Parc, Mănăștur sau on-line la secţiunea PROGRAMARE ON-LINE din meniu. De asemenea ne puteţi contacta prin paginile noastre de FACEBOOK şi INSTAGRAM.

Casa de Asigurari

PROGRAMARE
; Call Now Button