Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Medic

Dr Denisa Petrescu

Dr Denisa Petrescu / Medic specialist endocrinologie

Experienţă profesională:

2008-2014: Studentă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie,”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca. În anul 2011 a fost bursieră a programului Erasmus şi a studiat la Universitatea Humboldt (Facultatea de Medicina “Charité”) Berlin, Germania. De timpuriu a prezentat interes pentru endocrinologie, efectuând practica medicală pe diferite secţii, inclusiv la Allgemeines Krankenhaus, Viena, Austria.

2014-2018: Efectuează rezidenţiatul în specialitatea endocrinologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Din 2017, Dr Denisa Petrescu este doctorandă a catedrei de endocrinologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, îmbinând astfel cercetarea în domeniul geneticii cu partea clinică.

Este într-o permanentă formare profesională, participând la congrese şi cursuri postuniversitare atât naţionale, cât şi internaţionale în domeniul endocrinologiei, diabetologiei şi pediatriei: Congresul European de Endocrinologie de la Lisabona (2017), Barcelona (2018), Lyon (2019), ca şi autor activ şi cercetator. A participat la peste 20 de cursuri postuniversitare (osteoporoză, boli autoimune, imagistică tiroidiană şi paratiroidiană, infertilitate etc); are 13 publicaţii în jurnale de specialitate şi 25 de lucrări în volume de rezumate/jurnale ale manifestărilor ştiinţifice.

Profil FACEBOOK

PROGRAMARE
; Call Now Button