Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Medic

Dr Maria Ilea

Dr Maria Ilea / Medic Primar  – experienţă profesională:

A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca în anul 2007.

Între 2008-2012 a urmat rezidenţiatul în specialitatea psihiatrie pediatrică în Clinica Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, finalizat prin obţinerea titlului de medic specialist în 2012.

Ca şi medic rezident, observând că o bună parte din a lucra cu copiii, adolescenţii și familiile lor presupune consiliere și psihoeducație, a aprofundat cunoașterea psihopatologiei prin cursuri de formare și perfecționare în terapii non medicamentoase: terapii cognitiv comportamentale și psihoterapie pozitivă .

Din 2013 își exercită profesia de medic psihiatrie pediatrică în regim de ambulator completându-și experiența cu efectuarea de gărzi în Clinica Psihiatrie Pediatrică din Cluj-Napoca. Din 2015 deține dreptul de liberă practică în psihoterapie pozitivă (pentru copii, adolescenți și adulți) acordat de Colegiul Psihologilor din România.

Dr Maria Ilea poate fi contactată şi pe pagina noastră de FACEBOOK.

PROGRAMARE
; Call Now Button