Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Medic

Psih Raluca Tănăsescu

Psih Raluca Tănăsescu / Psiholog – experienţă profesională

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei –  Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj Napoca

2008-2014

A absolvit cursurile universitare în anul 2014.

Studiile pentru specializarea psihologie clinică şi psihoterapie le-a urmat la Universitatea Babeş-Bolyai, Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din Romania, Institutul Albert Ellis, dar şi prin participări la diverse workshopuri şi conferinţe.

Experienţa în acest domeniu a dobândit-o prin diverse acţiuni de voluntariat  (Spitale de Psihiatrie, Clinici, ONG-uri), workshopuri şi în special prin practica privată.

În momentele în care simţim că ne pierdem controlul sau, cum ar spune bunicii noştri, că ne fuge pământul de sub picioare, avem nevoie de îndrumarea unei persoane specializate. Aici începe misiunea Ralucăi Tănăsescu. Împreună cu dvs. va căuta răspunsurile la toate întrebările care nu vă lasă să dormiţi noaptea, fără să fiţi judecat.

Ca psiholog poate oferi ajutorul de care aveţi nevoie, fie că vă confruntaţi cu probleme mai grave care vă macină de mult timp şi vă adâncesc durerea, fie că este vorba de simple obstacole, sau pur şi simplu vă doriţi  autorealizarea și dezvoltarea personală.

Scopul principal este rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi, găsirea soluțiilor celor mai reale şi implementarea unui stil de viaţă sănătos pentru a duce o viaţă cât mai fericită.

În această profesie, etica, profesionalismul, creativitatea, empatia, onestitea, răbdarea şi corectitudinea sunt elementele care o definesc pe dna Psiholog Raluca Tănăsescu.

Primul pas spre echilibru începe din interiorul tău!

Psih Raluca Tănăsescu – Profil FACEBOOK

PROGRAMARE
; Call Now Button