Dr. Teodora Dreve

Medic Specialist Radiologie și Imagistică Medicală 

Dr. Teodora Dreve

Medic Specialist Radiologie și Imagistică Medicală

Educație și experiență profesională

Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca (2008-2014)

A urmat cursurile Universităţii Clujene pe care le-a a absolvit în 2014. Și-a realizat lucrarea de licenţă în domeniul sănății publice și management-ului. 

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală

Spitalul Universitar L’Ille Franța (2015-2018)

Doamna doctor a aprofundat pe parcursul acestor ani specialitatea Radiologie Imagistică Medicală devenind astfel Medic Specialist. Participă în acestă perioada la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale.

CT Clinic Cluj–Napoca (2019-2021)

Profesează în cadrul serviciului de Radiologie şi Imagistică al clinicii, făcând parte din echipa de diagnostic PET-CT.

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (2021–prezent)

Profesează în cadrul serviciului de Radiologie şi Imagistică al Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Spitalul Clujana) şi efectuează o varietate de examinări radiologice, mamografice, computer tomografice, ecografice şi prin rezonanţă magnetică. Totodata efectuează puncții biopsii mamare și alte manopere intervenționae ghidate ecografic.

În anul 2022 obține competența în senologie imagistică iar în anul 2023 promoveaza examenul de medic primar in specialitatea raiologie imagistică medicală.

În cadrul Sens Medica activează în cadrul departamentului EcoSens, departamentul clinicii care se ocupă de Ecografie şi Imagistică Medicală.