Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Ecograf Logiq E9

Ecograf Logiq E9 General Electric

Ecograf Logiq E9eco2

Ecograf Logiq E9 / General Electric este un sistem varf de gama, puternic si versatil care permite efectuarea unei palete largi de investigatii ecografice. Cu capacitatile sale intuitive si avansate si folosindu-se de tehnologia Agile Acoustic Architecture ecograful transforma fiecare examinare intr-una extraordinara.

Fata de sistemele ecografie comune, sistemul detine Expert Tools care includ Elastografia (Elastography) si Modul de Examinare cu Substanta de Contrast (Contrast Coded Imaging). Elastografia ajuta la evaluarea rigiditatii tesuturilor pentru obtinerea informatiilor diagnostice suplimentare care ajuta la luarea deciziilor diagnostice si de tratament. Examinarea cu substanta de contrast permite aprecierea microvascularizatiei tesuturilor cu ajutorul agentului de contrast SonoVue, ajutand astfel la aprecierea in detaliu a inflamatiilor si tumorilor.

Logiq E9 ajuta medicul sa obtina imagini de calitate extraordinara fara compromisuri. Toate aceste atuuri se reflecta direct inspre beneficiul pacientului adult, copil sau bebelus. Oricare ar fi motivul ecografiei, o examinare de control a starii de bine, examinarea unei patologii abdominale, de parti moi, san sau vasculara, pacientul va avea parte de un diagnostic de incredere.

PROGRAMARE
; Call Now Button