Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Protocol de lucru Sens Medica

Stimat(ă) doamnă/domn,

Dorim să vă oferim în continuare servicii medicale de înaltă calitate în condiţii de maximă siguranţă pentru Dumneavostră şi personalul nostru, în contextul pandemiei actuale cu SARS-COV 2. În acest sens vă aducem la cunoştinţă protocolul intern al Centrului Sens Medica.

Consultaţiile se vor realiza EXCLUSIV pe bază de programare. Pentru programare ne puteţi contacta la: telefon 0771123321 sau 0364411477, email office@sensmedica.ro sau online accesând www.sensmedica.ro.

Veţi fi contactat telefonic de personalul Sens Medica şi prin intermediul câtorva întrebări vom realiza un triaj telefonic. Prin acesta încercăm să identificăm riscul ca dvs. să suferiţi de o patologie respiratorie acută; şi de asemenea posibilul contact direct sau indirect cu persoane purtătoare sau infectate cu SARS-COV 2.

Este extrem de important şi vă rugăm să ne informați telefonic dacă în intervalul de timp dintre programarea telefonică și prezentarea propriu-zisă în clinică survin vreunul din elementele chestionate, sau alte modificări ale stării dvs de sănătate.

Echipa Centrului Sens Medica, va asigura stabilirea programărilor eşalonat, astfel încât între fiecare consultaţie să existe minim 15 minute pentru a se efectua activităţile de curățenie, dezinfecție și aerisire a sălii de așteptare și a cabinetelor. Şi de asemenea, limitarea la maxim posibil, a interacţiunii pacienţilor.

Protocol pentru accesul în incinta Centrului Sens Medica:

 • Vă veţi prezenta la consultaţie conform programării.
 • Aparţinătorii vor aştepta înafara clinicii; excepţie face pacientul minor, sau pacientul adult care are nevoie de asistenţă. În acest caz va fi însoțit de un singur aparținător.
 • La intrarea în Clinică există un covor dezinfectant pentru încălţăminte.
 • Este permisă staționarea în sala de așteptare a maxim 2 persoane concomitent, cu respectarea distanţei minime de 2 metri.
 • Pacienţii vor purta obligatoriu mască facială personală.
 • Un membru al personalului medical vă va masura temperatura corporală.
 • Veţi fi îndrumaţi către grupul sanitar, pentru igienizarea mâinilor cu apă şi săpun, ulterior se dezinfectează mâinile, folosind soluția dezinfectantă pusă la dispoziţie în recepţie.
 • După igienizara mâinilor se completează un set de documente:
  1. Acord pentru prelucrarea datelor personale, GDPR;
  2. Chestionar privind starea de sănătate a pacientului.

Vă mulţumim pentru întelegere şi cooperare şi vă asigurăm de întregul nostru efort pentru asigurarea calităţii serviciilor medicale în condiţii de maximă siguranţă.
Echipa Centrului Sens Medica.

PROGRAMARE
; Call Now Button