Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Diabet zaharat și boli metabolice

DiabSens este departamentul nostru dedicat îmbunătățirii sănătății și calității vieții pacientilor cu diabet zaharat tipul 1 si 2.  Scopul nostru este de a vă oferi consultații medicale și tratament la cele mai înalte standarde.

diabet

Tratamentul diabetului zaharat prezintă multiple fațete iar administrarea medicației este doar o mică parte dintr-un ansamblu complex. Dietelor sau clasicelor pastile le adaugăm suportul psihologic, înțelegere și empatie, toate acestea având ca și scop încurajarea dvs. prin această călătorie dificilă pe care o reprezintă diabetul.

teodora tamas szora

Dr. Teodora Tamas-Szora Medic Specialist

Dorim să vă fim de folos astfel încât diabetul să nu devină un obstacol în viața dvs. de zi cu zi orice ar însemna aceasta, fie că ne referim la viața profesională, la cea de familie, sau la hobby-urile și pasiunile dvs.

Mai mult decât atât DiabSens colaborează cu toate celelalte departamente ale SensMedica, Nutriție – NutriSens, Medicină Internă – InternSens, Endocrinologie EndoSens, Imagistică Medicală – EcoSens, astfel încât toate acestea se completează înspre ceea ce este cel mai important pentru noi – beneficiul dumneavoastră!

Dr. Florina Pop-Silvășan – Medic Specialist

În cadrului departamentului DiabSens, strâns legat de NutriSens, activează ca medic specialist în Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, Dr. Teodora Tamas-Szora, un bun specialist şi practician, Dr. Florina Pop-Silvășan,  medic specialist dar şi Dr. Cătălina Mărgineanu din cadrul departamentului de Pediatrie, însă specializată pe nutriţia copiilor. Întreaga echipă Sens Medica îşi pune în slujba sănătăţii pacienţilor săi întreaga pricepere şi dedicare. Pentru că doar aşa se poate realiza un act medical de calitate, una dintre valorile clinicii noastre încă de la început.

Diabet şi boli metabolice

Consultați AICI listă de onorarii/tarife/prețuri pentru serviciile medicale.

Ne găsiţi şi pe Social Media: FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER

Alte articole medicale scrise de medicii noștri specialiști
Diabetul zaharat – epidemiologie

 

PROGRAMARE
; Call Now Button