Medicină internă - departament InternSens - Centrul Sens Medica

Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Medicină internă – departament InternSens

Medicină internă – InternSens este Departamentul Sens Medica al cărui scop este de a oferi servicii medicale de înaltă performanță și calitate pentru un spectru larg de afecțiuni ale organelor interne.

Echipa noastră este compusă din medici care sunt pregătiți la cele mai înalte standarde. Aceștia își îmbunătățesc în permanență abilitățile clinice prin participarea de cursuri de perfecționare în domeniu. În concordanță cu valorile Sens Medica, personalul nostru medical se remarcă în primul rând prin calitățile umane – onestitate, sinceritate, empatie și seriozitate. Acestea sunt întărite cele profesionale.

Veți beneficia în cel mai înalt grad de abilitățile profesionale ale echipei de medici întrucât acestea dublate de folosirea unui sistem ecografic de înaltă performanță General Electric Logiq E9. Acesta este capabil de examinări complexe precum CEUS-ecografie cu substanță de contrast și Elastografie calitativă. Mai multe informatii despre acesta puteți afla făcând click aici.

 Listă de preturi Medicină internă

Servicii medicalePreţ
Consultaţie120 lei
Control medicină internă70 lei
EKG şi interpretare40 lei
Consult şi EKG150 lei
Întocmire referat80 lei
Interpretare analize60 lei
Ecografie adulţi şi copii (abdominală, părţi moi, laterocervicală, testiculară, tiroidiană, transfontanelară, musculo-scheletală 140 lei
Elastografie sân / tiroidâ (în completarea ecografiei standard) 60 lei

Dacă ai mai multe întrebări sau dorești să faci o programare poți să ne contactezi făcând click aici.

Contact la clinică sau on-line

medicina interna cluj
Ne puteţi găsi şi în reţelele Social Media: FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER.

 

 

Call Now Button
;