Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Nutriţie – departamentul NutriSens

NutriSens este departamentul de Nutriţie al SensMedica destinat adulţilor şi copiilor. Echipa noastră de medici specializaţi în această ramură a medicinii vor face echipă cu dvs. pentru îmbunătăţirea stării de bine.

diabet

Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.

Pentru a putea vedea efecte vizibile, oamenii trebuie să înţeleagă că alimentaţia corectă şi sănătoasă nu trebuie să fie ocazională. Ea trebuie să fie integrată într-un stil de viaţă care va asigura starea generală de sănătate şi longevitatea.

Alimentaţia nesănătoasă şi lipsa de activitate fizică contribuie la creşterea număru

teodora tamas szora

Dr. Teodora Tamas-Szora Medic Specialist

lui de persoane supraponderale şi obeze. Acest fapt reprezintă o provocare majoră pentru sănătatea publică.

Indiferent de categoria de vârstă, suntem specializaţi pentru a răspunde oricăror solicitări. Folosim pentru aceasta o tehnologie de ultimă generaţie, Analizorul Tanita InnerScan, despre care puteţi afla mai multe făcând click aici.

Cu toate că în general Nutriţia este privită ca acea specialitate care ne ajută să ,,dăm jos kilogramele”, rolurile sale sunt multiple. Nu de puţine ori am fost abordaţi de persoane care doreau să-şi crească greutatea sau masa musculară. Cu toate că acestea par scopuri uşor de atins, există posibilitatea ca fără o îndrumare atentă sănătatea dvs să fie supusă unor riscuri nedorite.

O atenţie aparte o acordăm şi nevoilor speciale de nutriţie specifice unor anumite patologii precum: insuficienţa cardiacă, diabetul zaharat, insuficienţa renală şi altele.

Specialiștii Sens Medica sunt pregătiți să vă vină în întâmpinare cu cele mai bune sfaturi, dobândite în ani de experiență și studiu.

Consultați AICI listă de onorarii/tarife/prețuri pentru serviciile medicale.

Ne găsiți și pe rețelele de socializare: FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER.

Pentru o programare, puteți accesa secțiunea PROGRAMARE ON-LINE din meniu, completând formularul de contact sau dând click pe acest LINK.

PROGRAMARE
; Call Now Button