Psihiatrie Pediatrică - departamentul PsihiSens - Centrul Sens Medica

Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Psihiatrie Pediatrică – departamentul PsihiSens

Psihiatrie pediatrică – PsihiSens este departamentul nostru dedicat îmbunătăţirii sănătăţii psihice a copiilor şi adolescenţilor. Scopul nostru e de a vă oferi consultaţii medicale pentru diagnostic şi tratament la cele mai înalte standarde.

Oferim servicii de psihiatrie şi psihoterapie tuturor vârstelor copilăriei, de la copilul mic la adolescent şi la adultul tânăr.

Specialistul nostru, dna dr Maria Ilea, deține o experiență vastă acumulată prin profesarea în serviciul de Ambulator cât și în cadrul serviciului de gardă (urgență). Valorile care o disting  sunt în primul rând cele legate de calitățile umane – empatia, onoarea și seriozitatea. Acestea sunt dublate de cele profesionale, cele mai importante fiind profesionalismul, competența și transparența.
În departamentul de Psihiatrie Pediatrică al Sens Medica știm că sănătatea psihică trebuie să pornească de la comunicare, înțelegere și ascultare. Ne îmbunătățim continuu aceste abilități pentru ca legătura dintre copil și medic să aibă ca și rezultat crearea unui impact pozitiv asupra stării de sănătate a acestuia.

 Lista de preţuri Psihiatrie Pediatrică

Servicii medicalePreț
Evaluare şi consiliere 170 lei
Consiliere psihiatrică parentală 170 lei
Consiliere psihiatrie pediatrică | 50 minute 120 lei
Consiliere psihiatrie pediatrică | 80 minute 150 lei

Dacă ai mai multe întrebări sau dorești să faci o programare AICI poți să ne contactezi făcând click aici.

psihiatrie pediatrica cluj

Ne puteţi urmări şi în Social Media: FACEBOOKINSTAGRAM sau TWITTER.

Call Now Button
;