Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Psihiatrie Pediatrică – departamentul PsihiSens

Psihiatrie pediatrică – PsihiSens 

este departamentul nostru dedicat îmbunătăţirii sănătăţii psihice a copiilor şi adolescenţilor. Scopul nostru e de a vă oferi consultaţii medicale pentru diagnostic şi tratament la cele mai înalte standarde.

psihiatrie pediatrica cluj

Oferim servicii de psihiatrie şi psihoterapie tuturor vârstelor copilăriei, de la copilul mic la adolescent şi la adultul tânăr.

Specialistul nostru, dna dr Maria Ilea, deține o experiență vastă acumulată prin profesarea în serviciul de Ambulator cât și în cadrul serviciului de gardă (urgență).

Psihiatrie

Dr. Maria Ilea

Valorile care o disting  sunt în primul rând cele legate de calitățile umane – empatia, onoarea și seriozitatea. Acestea sunt dublate de cele profesionale, cele mai importante fiind profesionalismul, competența și transparența.

În departamentul de Psihiatrie Pediatrică al Sens Medica știm că sănătatea psihică trebuie să pornească de la comunicare, înțelegere și ascultare. Ne îmbunătățim continuu aceste abilități pentru ca legătura dintre copil și medic să aibă ca și rezultat crearea unui impact pozitiv asupra stării de sănătate a acestuia.

Consultați AICI listă de onorarii/tarife/prețuri pentru serviciile medicale.

Dacă ai mai multe întrebări sau dorești să faci o programare AICI poți să ne contactezi făcând click aici.

Ne puteţi urmări şi în Social Media: FACEBOOKINSTAGRAM sau TWITTER.

PROGRAMARE
; Call Now Button