Ce înseamnă?

În comparație cu masajul, Rejuvance folosește mișcări delicate și ușoare. Față de alte tehnici, Rejuvance nu folosește seruri, unguente sau electricitate. Datorită atingerilor delicate ale pielii cu degetele terapeutului se reușește reîntinerirea și reîmprospătarea feței. Totodată se determină și o stare de relaxare completă a corpului, minții și sufletului. Efectul estetic al terapiei depinde de câțiva factori precum vârsta, calitatea tegumentului, profunzimea ridurilor, constituția individuală.

Avantaje și dezavantaje

Față de alte terapii precum intervențiile chirurgicale de lifting facial, Rejuvance nu prezintă aceleași efecte fizice, însă este lipsită de neplăcerile riscurilor si complicațiilor asociate chirurgiei.

Cum și când?

Cu toate că puteți alege să beneficiați de o singură ședință de terapie, este recomandat ca Terapia Rejuvance să fie efectuată pe parcursul a 6 ședințe, deoarece terapeutul poate astfel să își concentreze atenția și tehnica asupra tuturor planurilor cutanate și regiunilor anatomice ale scalpului, feței și gâtului. Fiecare ședință durează între 45-60 minute. În primele trei ședințe atenția este îndreptată către scalp, frunte, zonele din jurul ochilor, buza superioară și obraji.

Toate straturile tegumentului devin mai elastice iar mușchii feței și ai scalpului mai relaxați. În cea de-a 4-a și a 5-a ședință se lucrează la nivelul feței, umerilor, gâtului și decolteului. În cea de-a 6-a ședință se lucrează la nivelul feței și frunții, insistându-se pe zona de interes. La fel și în ședințele de întreținere, în care se face și abordarea individuală a ridurilor. Ședințele de întreținere sunt în general recomandate o dată sau de două ori pe lună. În mod similar este abordat și liftingul mâinilor, prin ședințe seriate pentru acoperirea tuturor planurilor tegumentului și musculaturii mâinilor. Mâinile își vor redobândi astfel elasticitatea pielii și tonusul muscular, aspectul devenind mai tânăr și mai sănătos.

Efectele terapiei estetice Rejuvance sunt importante:

  • ● Liniile fine dispar, iar cele mai adânci se netezesc
  • ● Umflăturile de sub ochi și cearcănele negre sunt mult ameliorate
  • ● Conturul feței este mai bine definit
  • ● Îmbunătățește circulația sângelui la nivelul pielii și mușchilor din zonele tratate
  • ● Mușchii își recapătă tonusul şi elasticitatea
  • ● Crește gradul de hidratare al țesuturilor
  • ● Pielea își regăsește flexibilitatea și elasticitatea
  • ● Tenul devine mai luminos având un aspect sănătos
  • ● Apariția stării de bine

Indicații

Este important ca în perioada în care beneficiați de Rejuvance să vă hidratați corespunzător prin consumul de apă plată.

Există o serie de câteva exerciții/masaje de întreținere, pe care le veți putea efectua și dumneavoastră acasă, în funcție de necesitate, la indicația și cu îndrumarea practicianului Rejuvance.

Persoanele care beneficiază de această tehnică nu au interdicții față de alte tipuri de masaje, întrucât această tehnică nu interferează cu nicio altă tehnică de manipulare fizică.

Contraindicații

● Afecțiuni dermatologice severe (acnee, herpes, răni, veruci)
● Pacienți cu cancer, în timpul chimioterapiei
● Femei însărcinate
● Probleme psihice severe
● Diabet zaharat
● Epilepsie
● După tratament cu Botox sau alte produse injectabile (acid hialuronic)

Tarife

Terapie Rejuvance250 lei/şedinţă
Terapie Rejuvance şedinţă de întreţinere180 lei/şedinţă
Lifting natural mâini 160 lei/şedinţă