Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.

Pentru a putea vedea efecte vizibile, oamenii trebuie să înţeleagă că alimentaţia corectă şi sănătoasă nu trebuie să fie ocazională. Ea trebuie să fie integrată într-un stil de viaţă care va asigura starea generală de sănătate şi longevitatea.

O atenţie aparte o acordăm şi nevoilor speciale de nutriţie specifice unor anumite patologii precum: insuficienţa cardiacă, diabetul zaharat, insuficienţa renală şi altele.

Specialiștii Sens Medica sunt pregătiți să vă vină în întâmpinare cu cele mai bune sfaturi, dobândite în ani de experiență și studiu.

Ce trebuie să știi?

  • Alimentaţia nesănătoasă şi lipsa de activitate fizică contribuie la creşterea numărului de persoane supraponderale şi obeze. Acest fapt reprezintă o provocare majoră pentru sănătatea publică.
  • Indiferent de categoria de vârstă, suntem specializaţi pentru a răspunde oricăror solicitări. Folosim pentru aceasta o tehnologie de ultimă generaţie, Analizorul Tanita InnerScan.
  • Cu toate că în general Nutriţia este privită ca acea specialitate care ne ajută să ,,dăm jos kilogramele”, rolurile sale sunt multiple. Nu de puţine ori am fost abordaţi de persoane care doreau să-şi crească greutatea sau masa musculară. Cu toate că acestea par scopuri uşor de atins, există posibilitatea ca fără o îndrumare atentă sănătatea dvs să fie supusă unor riscuri nedorite.

Tarife

Consult nutriție200 lei
Control nutriție200 lei

Articole cu și despre Nutriție

Regimul alimentar în bolile de stomac

Afecţiunile stomacului sunt adesea cauzate de bacterii, alimentele pe care le consumăm, de bagajul genetic şi de stres. Gastrita este o inflamaţie a stomacului. Dacă această stare se menţine pe termen lung fără a fi tratată poate să apară ulcerul gastric. Manifestările sunt reprezentate de senzaţie de greaţă, vărsătură, crampe,…

Alimentaţia specifică problemelor legate de ateroscleroză

Ateroscleroza este o stare patologică caracterizată prin formarea de structuri cu aspect de plăci (ateroame) localizate în peretele arterelor de diferite dimensiuni. Acestea sunt compuse din lipide (grăsimi), componentă inflamatorie, fibroză si uneori pot fi calcificate. Ateroscleroza este principala cauză de mortalitate şi îmbolnăvire cardiovasculară, prin reducerea diametrului arterelor; care…