În cadrului departamentului DiabSens, strâns legat de NutriSens, activează ca medic specialist în Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, Dr. Teodora Tamas-Szora, un bun specialist şi practician, Dr. Florina Pop-Silvășan, medic specialist, dar şi Dr. Cătălina Mărgineanu din cadrul departamentului de Pediatrie, însă specializată pe nutriţia copiilor.

Întreaga echipă Sens Medica îşi pune în slujba sănătăţii pacienţilor săi întreaga pricepere şi dedicare. Pentru că doar aşa se poate realiza un act medical de calitate, una dintre valorile clinicii noastre încă de la început.

Servicii Sens Medica gratuite prin CAS

Sens Medica oferă consultații gratuite prin programul național derulat pe baza contractului încheiat cu Casa de Asigurări, pentru specialitățile: diabet zaharat și boli metabolice, și endocrinologie.

Consultațiile gratuite se desfășoară pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau de la un alt specialist aflat în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate. La momentul consultației este necesar sa aveți cu dvs. biletul de trimitere, cardul de sănătate si actul de identitate.

La prima întâlnire este foarte util să aduceți documente medicale relevante (scrisori medicale, buletine de analize) cât mai recente. Va avea loc o discuție completă pentru semnele, simptomele, tratamentele pe care pacientul le are. Aceste lucruri ajută medicul să se orienteze legat de patologia fiecărui pacient.

Ce trebuie să știi?

  • Tratamentul diabetului zaharat prezintă multiple fațete iar administrarea medicației este doar o mică parte dintr-un ansamblu complex. Dietelor sau clasicelor pastile le adaugăm suportul psihologic, înțelegere și empatie, toate acestea având ca și scop încurajarea dvs. prin această călătorie dificilă pe care o reprezintă diabetul.
  • Dorim să vă fim de folos astfel încât diabetul să nu devină un obstacol în viața dvs. de zi cu zi orice ar însemna aceasta, fie că ne referim la viața profesională, la cea de familie, sau la hobby-urile și pasiunile dvs.
  • Mai mult decât atât DiabSens colaborează cu toate celelalte departamente ale Sens Medica, Nutriție – NutriSens, Medicină Internă – InternSens, Endocrinologie – EndoSens, Imagistică Medicală – EcoSens, astfel încât toate acestea se completează înspre ceea ce este cel mai important pentru noi: beneficiul dumneavoastră!

Tarife

Consult diabet zaharat şi boli metabolice200 lei
Control diabet zaharat şi boli metabolice150 lei
Analiză compoziţie corporală Tanita InnerScan100 lei
Montare senzor glicemie (include kit de start format dintr-un senzor și un transmițător + interpretare valori la finalul valabilității senzorului)600 lei
Test rapid HbA1c30 lei
Întocmire referat50 lei

Articole cu și despre Diabet

Diabetul zaharat și conducerea autovehiculelor

De la începutul acestui an a intrat în vigoare un nou ordin privind capacitatea persoanelor care suferă de anumite boli și care doresc reînnoirea sau emiterea permisului de conducere. Prin urmare, pacienții care suferă de diabet zaharat își pot reînnoi sau pot obține permisul de conducere în baza unui aviz…

Consultații medicale gratuite de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

În cadrul Sens Medica se desfășoară, începând din august 2016, consultații medicale gratuite decontate prin CAS Cluj pentru specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, medic Dr. Teodora Tamas Szora.

Ce ar trebui să știi despre glicemie?

Glucoza este cel mai importat glucid din organism, fiind folosită de toate celulele corpului. Prin alimentație trebuie să îi asigurăm organismului toate elementele nutritive pentru o bună funcționare și dezvoltare. În procesul de digestie glucidele sunt descompuse în particule foarte mici, care sunt transportate de sânge până la nivelul celulelor,…