Dr. Attila Tamas-Szora

Medic Primar Radiologie Imagistică, Doctor în Medicină

Dr. Attila Tamas-Szora

Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală Doctor în Medicină

Educație și experiență profesională

Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca (2004-2010)

A urmat cursurile Universităţii Clujene pe care le-a a absolvit în 2010. Înca din timpul facultăţii a manifestat o reală înclinaţie faţă de radiologie şi imagistică, realizându-şi lucrarea de licenţă în domeniul ultrasonografiei. A fost premiat cu premiul 2010 pentru activitatea ştiinţifică depusă.

2012-2015

Înscris la programul de doctorat, devine Doctor în Medicină prin susţinerea tezei intitulate ,,Contribuţii la studiul particularităţilor morfologice şi circulatorii ale cancerului cu celule renale utilizând computer tomografia şi ultrasonografia armonică cu contrast i.v. pentru optimizarea deciziei terapeutice”

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală (2011-2014)

A aprofundat pe parcursul acestor ani specialitatea Radiologie Imagistică Medicală devenind astfel Medic Specialist. Participă în calitate de autor şi lector la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii (2014 – 2016)

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (2015-prezent)

Profesează în cadrul serviciului de Radiologie şi Imagistică al Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Spitalul Clujana) şi efectuează o varietate de examinări radiologice, computer tomografice, ecografice şi prin rezonanţă magnetică.

Expertiză medicală și activitate științifică

Domnul doctor Attila Tamas-Szora îşi îmbunătăţeşte în mod continuu expertiza medicală prin participarea la cursurile şi conferinţele din domeniul imagisticii medicale. În paralel, depune o activitate ştiinţifică intensă, concretizată până în prezent prin 2 capitole de carte medicală, 28 de publicaţii în volume de rezumate/jurnale ale manifestărilor ştiinţifice şi prin 18 articole publicate în jurnale naţionale şi internaţionale de specialitate. În cadrul Sens Medica activează în cadrul EcoSENS departamentul clinicii care se ocupă de Ecografie şi imagistică medicală.