Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Medic

Dr Attila Tamas-Szora

Dr Attila Tamas-Szora / Medic Primar – experienţă profesională şi contribuţii ştiinţifice:

Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca

2004-2010

A urmat cursurile Universităţii Clujene pe care le-a a absolvit în 2010. Înca din timpul facultăţii a manifestat o reală înclinaţie faţă de radiologie şi imagistică, realizându-şi lucrarea de licenţă în domeniul ultrasonografiei. A fost premiat cu premiul 2010 pentru activitatea ştiinţifică depusă.

2012-2015

Înscris la programul de doctorat, devine Doctor în Medicină prin susţinerea tezei intitulate ,,Contribuţii la studiul particularităţilor morfologice şi circulatorii ale cancerului cu celule renale utilizând computer tomografia şi ultrasonografia armonică cu contrast i.v. pentru optimizarea deciziei terapeutice”

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală

2011-2014

Domnul doctor a aprofundat pe parcursul acestor ani specialitatea Radiologie Imagistică Medicală devenind astfel Medic Specialist. Participă în calitate de autor şi lector la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii

2014-prezent

Profesează în cadrul serviciului de Radiologie şi Imagistică al Spitalului, efectuează examinări ecografice şi radiologice variate, în cadrul gărzilor pentru secţiile de Pediatrie, Chirurgie Pediatrică, UPU Pediatrie, Neonatologie, Neurologie Pediatrică.

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca

2015-prezent

Profesează în cadrul serviciului de Radiologie şi Imagistică al Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Spitalul Clujana) şi efectuează o varietate de examinări radiologice, computer tomografice, ecografice şi prin rezonanţă magnetică.

Dr Attila Tamas-Szora – expertiză medicală şi activitate ştiinţifică


Domnul doctor Attila Tamas-Szora îşi îmbunătăţeşte în mod continuu expertiza medicală prin participarea la cursurile şi conferinţele din domeniul imagisticii medicale. În paralel, depune o activitate ştiinţifică intensă, concretizată până în prezent prin 2 capitole de carte medicală, 28 de publicaţii în volume de rezumate/jurnale ale manifestărilor ştiinţifice şi prin 18 articole publicate în jurnale naţionale şi internaţionale de specialitate. În cadrul Sens Medica activează în cadrul EcoSens, departamentul clinicii care se ocupă de Ecografie şi imagistică medicală.

Profil FACEBOOK – Dr Attila Tamas-Szora

PROGRAMARE
; Call Now Button