Dr. Florina Pop-Silvășan

Medic specialist medicină internă, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, studii complementare în ultrasonografie generală

Dr. Florina Pop-Silvășan

Medic specialist medicină internă, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, Studii complementare în ultrasonografie generală

Educație și experiență profesională

Medic specialist medicină internă, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, competență ultrasonografie generală.

A absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie “IULIU HAȚIEGANU” Cluj-Napoca în 2009. Pregătirea în rezidențiat a realizat-o în cadrul IRGH-” Prof. DR.O.FODOR” Cluj-Napoca și în Centrul de Diabet Cluj-Napoca. Este medic specialist medicină internă din anul 2015 și medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din 2022. În 2017 a obținut atestatul de studii complementare în ultrasonografie generală.

În prezent este doctorand în cadrul UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, iar perfecționarea în specialitate este realizată prin participarea la diverse programe, cursuri postuniversitare, workshopuri, conferințe naționale și internaționale.