Dr. Teodora Tamas-Szora

Medic Primar Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice

Dr. Teodora Tamas-Szora

Medic Primar Diabet Zaharat, Nutriţie
şi Boli Metabolice

Educație și experiență profesională

Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca (2004-2010)

A urmat cursurile Universităţii Clujene şi a absolvit în 2010. Încă din timpul facultăţii a manifestat o reală înclinaţie faţă de patologia metabolică iar diabetul-zaharat a fost în centrul preocupărilor sale.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Secţia Clinică de Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice (2011-2015)

A aprofundat pe parcursul acestor ani specialitatea de Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, devenind astfel Medic Specialist. Dr Teodora Tamas-Szora se dezvoltă într-o nouă arie importantă, cea a Nutriţiei adulţilor şi copiilor, pe care şi-o însuşeşte cu pasiune. Formarea profesională din cadrul instituţiei a fost încontinuu consolidată prin participarea la numeroase Conferinţe naţionale şi internaţionale. Aceasta s-a întâmplat nu doar ca şi simplu participant dar mai ales în calitate de autor şi coautor al unor prezentări ştiinţifice.

Centrul Sens Medica (2016 – prezent)

În calitate de Medic specialist în cadrul disciplinei Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, Dr. Teodora Tamas-Szora îşi continuă şi în prezent activitatea medicală înspre beneficiul şi folosul pacienţilor. De asemenea îşi completează în mod continuu formarea profesională prin participarea la sesiuni ştiinţifice din domeniul diabetului şi nutriţiei.