Centrul Sens Medica Cluj-Napoca

Program : Luni - Vineri: 08.00-20.00

  Telefon : 0771-123-321

Servicii medicale de specialitate

Servicii medicale Sens Medica

Servicii medicale: Diabet zaharat şi boli metabolice, Nutriţie, Pediatrie, Ecografie, Genetică medicală, Reumatologie, Endocrinologie, Medicină internă. Psihiatrie pediatrică, Psihologie, Terapie Bowen, Rejuvance.


Programările la Centrul Sens Medica se pot face în mai multe feluri – direct la clinică, telefonic, on-line (Programare on-line din meniu). Acestea se pot face şi pe reţelele de socializare pe care suntem prezenţi.

Sens Medica este un concept complex care îmbină 9 specialități clinice și paraclinice, cât și 2 specialități de medicină complementară. În prezent, în cadrul Sens Medica își desfășoară activitatea 14 medici.

Echipa Sens Medica e formată din colegi pasionați și dedicați profesiei pe care au ales-o. Totul pentru a le oferi pacienților servicii medicale complexe de cea mai înaltă calitate.

Încă de la deschidere, scopul nostru declarat a fost să oferim către clujeni şi nu numai, servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Am pus accentul încă de la început pe nevoile pacientului. Iar mai apoi pe grija faţă de acesta prin desfăşurarea unui act medical la cele mai înalte standarde profesionale şi etice.

Servicii medicale de calitate

În secţiunile dedicate fiecărei specialităţi în parte veţi găsi o descriere a afecţiunilor şi tratamentelor specifice. Iar în paginile medicilor specialişti veţi găsi o scurtă prezentare a colegilor noştri respectiv a activităţii profesionale a acestora.

Specialiştii noştri vă vor ţine la curent în pagina de articole medicale în legătură cu noutăţi din domeniul medical.

În baza contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, la două servicii medicale punem la dispoziţie consultaţii gratuite. Este vorba despre Diabet zaharat şi boli metabolice respectiv endocrinologie. Pentru aceste consultaţii e nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. Mai multe detalii puteţi găsi în secţiunea de articole medicale Diabet zaharat şi boli metabolice respectiv Endocrinologie.

Urmăriţi-ne şi pe reţelele de socializare: Facebook, Instagram, şi Twitter pentru informaţii şi promoţii.


Puteţi afla despre serviciile medicale în secţiunile de mai jos.

PROGRAMARE
; Call Now Button